voorstelling

mountains-upside-down

Theater Gajes zoekt ensembleacteurs!

In oktober en november 2021 zal Theater Gajes de locatie-voorstelling LOKI spelen, midden in het centrum van Deventer. Voor deze voorstelling is Gajes nog op zoek naar een aantal mensen die het leuk vinden mee te spelen.

Wat is het?
Loki is een muziektheatervoorstelling gebaseerd op de Noorse mythologie. Het wordt een theatraal bacchanaal, een voorstelling met veel eten en drinken, ook voor het publiek. Het stuk gaat over de ondergang van de Goden en daarmee de hele wereld zoals wij die kennen.

Wie ga ik spelen?
Jij gaat één van de bedienden van Aegir spelen. De Goden en het publiek zijn door hem uitgenodigd om in zijn hal bier te komen drinken. De bedienden leiden het publiek door het gebouw, maken contact en dienen het eten op. Terwijl het feest compleet uit de hand loopt, moeten zij proberen het hoofd koel te houden en hun werk te blijven doen. In drie repetitiedagen/avonden werk je samen met de andere bedienden aan het creëren van een personage, het repeteren van bewegingssequensen en het ontwikkelen van de logistiek die nodig is om het publiek door de voorstelling heen te leiden.

Wat is Theater Gajes?
Gajes is een theatergezelschap uit Deventer dat buitentheater maakt. Gajes speelt spectaculaire voorstellingen op pleinen in heel Europa, maar ook op bijzondere kleinere locaties. De voorstelling LOKI wordt gemaakt in de oude bibliotheek in Deventer (Brink 70). Gajes maakt theater waar bij het publiek met de spelers meebeweegt, en nooit louter toeschouwer is.

Wanneer is het?
De voorstellingen worden gespeeld op:
28, 29, 30 en 31 (matineevoorstelling) oktober en op 4, 5en 6 november (allemaal ’s avonds).

Repetities voor deze rollen zijn op:

Vrijdag 22 oktober (vanaf 18:00 – incl. eten)
Zaterdag 23 oktober (vanaf 18:00 – incl. eten)

Wat biedt Gajes mij?
Behalve natuurlijk de vanzelfsprekende te gekke ervaring van het maken en spelen van deze theatrale ervaring krijg je een kleine vergoeding, reiskosten en catering tijdens repetitie en voorstellingen.

Wat moet ik doen als ik mee wil doen?
Fantastisch, dat vinden we mooi! Stuur een mail naar Maartje Keijzer (artistiek leider van Gajes) via maartje@theatergajes.nl. Je krijgt dan ook een meetinstructie om zelf je maten op te nemen, zodat zo spoedig mogelijk jouw kostuum in elkaar gezet kan worden.

mountains-divider